Loaded fries Tagliata
25 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de Wavy friet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de haricots verts schoon. Kook ze in water met zout in 4 minuten knapperig gaar.
- Hak de rucola grof. Rasp de knoflook en hak de kappertjes fijn. Meng de knoflook en kappertjes met de extra vierge olijfolie. Voeg de balsamicoazijn toe. Schep de rucola erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- Verhit de grillpan. Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk het vlees aan beide kanten met de olijfolie en bestrooi met zout en peper.
- Gril de entrecotes op hoog vuur in 1 minuut per kant mooi bruin en vanbinnen rosé. Laat het vlees verpakt in aluminiumfolie 5 minuten rusten.
- Schep de Wavy friet op een schaal of 4 borden. Snijd de entrecotes in plakjes en leg ze op de friet. Verdeel er de rucolasalsa, de tomaatjes en de vlokken parmezaan over.
- Tagliata-liefhebbers opgelet: deze loaded fries met tagliata en rucolasalsa is onweerstaanbaar!
- Tip: Een vegetarische gast? Gril dikke plakken portobello en verdeel over de Wavy friet.
Benodigd product

Voedingswaarden per persoon
- 790 kcal
- 48 g vet waarvan 12 g verzadigd
- 44 g koolhydraten
- 43 g eiwit
- 6 g vezels
- 3,2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen